Blessed Design este o firmă de construcții înființată din anul 2006 cu un colectiv tânăr și dinamic, răspunzând cu profesionalism la cerințele tot mai diversificate ale clienților săi.

Obiectivul de bază al companiei noastre este de a asigura servicii de înaltă calitate în vederea asigurării conformității cu cerințele clientului, cu cerințele legale și reglementările aplicabile precum și de a dezvolta cerințele clientului oferind consultanță permanentă pe toată durata derularii proiectului.

Construiți cu noi casa mult dorită! Dacă doriți să proiectați, construiți, extindeți sau reamenajați, firma de construcții Blessed Design vă oferă servicii complete pentru alegerea soluției optime.

O casă este o investiție pe termen lung. Noi înțelegem acest lucru și vă oferim soluțiile optime pentru realizarea proiectelor dumneavoastră. Servicii complete, de la proiectare, aprobare până la urmărirea construcției și predarea la cheie a lucrării.

Din oferta noastră de construcții case:


- Case la roșu - de la culoarea exterioară a casei până la parchetul din camere, alegerea este doar a dumneavoastră! Casele la roșu nu au incluse instalațiile electrice, termice, utilitare (apă, gaze), finisajele interioare și exterioare.

- Case la cheie - nu trebuie decât să vă faceți bagajele și să vă mutați! Casele la cheie sunt clădiri complet finisate, în interior și exterior: toate instalațiile electrice termice și utilitare, pardoselile, faianța și vopseaua sunt incluse în construcție.

Blessed Design prestează de asemenea servicii de arhitectură 3D interioară, amenajări interioare și amenajări exterioare, izolații și hidroizolații precum și toată gama de instalații.

Dacă ați decis să aveți o locuință durabilă, cu o arhitectură personalizată și nu în ultimul rând binecuvântată ați făcut alegerea bună,
Blessed Design. Nu veți regreta!